Filibabba

Filibabba sprinkler pool Alfie - Collection of Memories

Tilbudspris 99,00  DKK Regulær pris 249,00  DKK
På lager
1-3 hverdage
Varenummer
FI-01880

Filibabbas plaskemåtte er perfekt til små børn, som ikke er store nok til til at almindeligt badebassin, men stadig gerne vil være med i vandlegen.

Plaskemåtten tilslutter du vandslangen. Så fyldes måttens bløde sider kontinuerligt med vand og fungerer som en sprinkler. Midten af måtten bliver fyldt med få centimeter vand, der er skønt for barnet at plaske i. Sprinklermåtten bliver hurtigt et sommerhit, der byder på timevis af vandleg. Med et diameter på 100 cm passer sprinkleren nemt ind i enhver have.

Sprinklermåtten er lavet af ekstra tykt 0,25 mm PVC, som er fri for BPA og den er meget slidstærkt. Tre reparations-klistermærker er inkluderet, så du kan nyde sprinkleren så lang tid som vejret tillader.

Mønstret Collection of Memories udforsker stranden og samler muslingeskaller, der bliver til barndomsminder, man kan tænke tilbage på resten af livet. Mønstret forener rolige og mere friske farvedetaljer i et æstetisk udtryk.

Advarsel: Hold altid øje med børn som bruger sprinklermåtten eller er i nærheden af den.

Alle Filibabbas badeprodukter er grundigt testede og godkendt ifølge den europæiske standard EN-71, og alle bærer CE-mærket.

 

Materiale: 100% miljøvenlig PVC, fri for BPA og phthalater

 

Vaskeanvisning:   Rengøres i varmt sæbevand og lad den derefter lufttørre.

 

Mål: Diametter 100 cm og 5 cm høj

Specifikationer
Leveringstid1-3 hverdage
MærkeFilibabba