Filibabba

Filibabba Bidering - Cooling star 2-pak - Rose mix

Tilbudspris 57,00  DKK Regulær pris 89,00  DKK
På lager
1-3 hverdage
Varenummer
FI-PH048

Førstehjælp til babys ømme gummer.

I denne pakke får du 2 kølende bideringe i rosa farver og de er udformet som stjerner. Med sit hul giver det et godt greb for selv de helt små hænder. Bideringens kølende egenskab er uundværlig til barnets ømme gummer og når du her sikrer dig en 2-pak er der mulighed for altid at have en kølende stjerne klar til baby.

Læg blot stjernerne i køleskabet og brug dem til at lindre barnets ømme gummer. Anvend kun køleskab til at køle stjernerne - tåler ikke fryser.

På overfladen er der små dupper og alle kanter er bløde, så de hjælper på ømme gummer og er samtidig stimulerende for den taktile sans. Fantastisk produkt til at udvikle barnets finmotorik, og med den lille klokke indeni også er med til at udvikle barnets høresans.

 

Må kun anvendes i køleskab til at køle stjernerne - tåler ikke fryser.

 

Vaskeanvisning: Rengør med varmt sæbevand før hver brug. Ikke egnet til opvaskemaskine. Undgå brug af skarpe eller slibende materialer under rengøring. Kontroller altid bideringen før hver brug og kassér ved tegn på skade eller slitage. Afkøles i køleskab - ikke egnet til fryser.

 

Materiale: Polypropylen (PP), EVA, (BPA, phthalat og PVC fri)

Specifikationer
Leveringstid1-3 hverdage
MærkeFilibabba