Filibabba

Filibabba Babybadering Alfie - Breezy Harmony Sandy

179,00 DKK
Ikke på lager
1-3 hverdage
Varenummer
FI-01859

En babybadering gør tiden i vandet endnu sjovere for de mindste børn og baderingen er den perfekte følgesvend i poolen eller ved stranden. Babybaderingen er designet med et praktisk sæde og en rygstøtte, så barnet kan sidde behageligt og sikkert, mens det udforsker vandet.
Baderingen kan nemt pustes op med en praktisk ventil, der kan trykkes ind, så den ikke stikker ud, når baderingen er i brug. Baderingen er lavet af ekstra tykt 0,25 mm PVC, som er fri for BPA og er meget slidstærkt. 

Anbefalet alder: 1-3 år, vægt 7-18 kg.

 

Breezy Harmony er navnet på Filibabbas nye rolige botaniske print. Man kan nærmest fornemme bladenes bløde bevægelser i vinden, som skaber en fredelig stemning.
Det tidløse skandinaviske print kommer med en lys og rolig baggrund, og du kan vælge imellem to spændende farvekombinationer. Printet er håndtegnet med masser af kærlighed.

Advarsel: Dette er ikke et livreddende produkt. Må kun anvendes under opsyn af en voksen. Efterlad aldrig barnet uden opsyn.

Alle Filibabbas badeprodukter er grundigt testede og godkendt ifølge den europæiske standard EN-71, og alle bærer CE-mærket.

 

Materiale: 100% miljøvenlig PVC, fri for BPA og phthalater

 

Vaskeanvisning:   Rengøres i varmt sæbevand og lad den derefter lufttørre.

 

 

Specifikationer
Leveringstid1-3 hverdage
MærkeFilibabba