Levering: 1-3 hverdage
Fri fragt over kr. 489,- til GLS Pakkeshop
Kundeklub - Optjen 5% i bonus
Fidget Spinners
KØN
2 stk
2 stk
ALDER
2 stk
2 stk
2 stk
1 stk
PRIS
1 stk
1 stk
Mærker
1 stk

Fidget Spinners

Fidget Spinners hitter lige nu blandt børn, unge og voksne i hele Danmark. Det er svært at spå om, om de populære finger spinners blot er en modedille eller om de er kommet for at blive. Men lige nu er de her altså. Om man kan lide dem eller ej. Vidste du godt, at de oprindeligt blev udviklet som et redskab til folk med bl.a. ADHD, autisme og angst? Disse spinners hjælper personen med at afhjælpe uro og nervøs energi med at aktivere hænderne.

Der er ingen tvivl om, at Fidget Spinners kan have en god effekt på børn, unge og voksne, som måske har tendens til koncentrationsbesvær, fysisk uro. Men disse spinners holder du hænderne ubevidst i bevægelse og dermed kan hjernen frit fokusere på andre ting.

Ud over at bruge spinners til at afhjælpe et problem er de også blevet utrolig populære til at lave en masse forskellige tricks. Vennerne konkurrerer med hinanden i frikvartererne. Hjemme hos os prøver drengene bl.a. at dreje den rundt på fingrene, storetåen, panden, knæ osv.

Da spinners ikke fylder meget vil de være rigtig gode at have med sig på sommerferien, hvor den lange køretur sydpå måske vil blive lidt mere underholdende.
Leveringstid

Din ordre vil blive leveret inden for 1-3 hverdage.

Ring meget gerne på 21 43 13 27, hvis din ordre haster og skriv gerne en bemærkning på din bestilling. Så sørger vi for, at få ordren frem i køen.

Kundeservice

Vi ønsker at yde en god kundeservice og hvis du har spørgsmål eller forslag, så hold dig endelig ikke tilbage. Webshoppen er altid åben.

Åbningstider på telefonen:

Mandag - torsdag: Kl. 9:00-15:30
Fredag: Kl. 9:00-15:00

Legehimlen.dk  |  Villemoesvej 2  |  7560 Hjerm  |  E-mail: info@legehimlen.dk  |  Mobil: 21 43 13 27  |  Bankkonto: 7500-1465360  |  CVR 30612442