Faldskærm, Ø 5 m fra GONGE

519,95  DKK
Ikke på lager
1-3 hverdage
Varenummer
890197-G2303

Leg med faldskærme er sjovt, spændende og anderledes aktivitet for børn og voksne. Legen udvikler og skaber tillid mellem deltagerne og legen giver børnene en dejlig fornemmelse af sammenhold.
Denne faldskærm har 12 håndtag, så den kan anvendes af 6 personer, hvis de skal have to hanke at holde fast i.
Faldskærmen giver anledning til mange forskellige lege og skærmene bruges tit på gymnastikhold og i daginstitutioner. Faldskærmen kan f.eks. bruges sammen med bolde, balloner, ærteposer og badebolde.
En af de klassiske lege er leg med bolde, hvor det gælder om at få bolden kastet rundt. Start evt. ud med dette og udvid så legen med at lukke op for hullet i midten. Hullet skal være lidt større end boldens diameter. Nu kaster du så bolden op i luften ved at svinge faldskærmen op mod loftet og derefter skal I prøve at fange bolden, så den rammer hullet. I kan evt. tælle point.
Faldskærmen er lavet af letvægts og brandhæmmende polyester i fire flotte farver. Faldskærmen har meget stærke håndtag.
Faldskærmen fås i 3 udgaver hos Legehimlen. Vi har den i Ø3,5 m med 8 håndtag, Ø5 m med 12 håndtag og Ø7 m.
Alder: 2-15 år.
Idebog kan hentes her som pdf fil, hvor der gives gode ideer til leg med faldskærm. Du kan også se en Youtube video nedenfor.
<iframe width="280" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/TQ9s7cVhqIY" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Specifikationer
Leveringstid1-3 hverdage