Levering: 1-3 hverdage
Fri fragt over kr. 489,- til GLS Pakkeshop
Kundeklub - Optjen 5% i bonus
KØN
66 stk
69 stk
ALDER
4 stk
42 stk
65 stk
68 stk
62 stk
PRIS
3 stk
13 stk
53 stk
Mærker
67 stk

Faber Castell

Den tyske virksomhed Faber-Castell har siden 1761 produceret skoleartikler, farveblyanter, tusser og redskaber til kunstnere - såvel amatører som professionelle. På denne side finder du vores store udvalg af farveblyanter, akvarel farver, og tusser til børn i alle aldre og der er tænkt på ergonomisk greb. Derudover har vi kvalitets blyanter, blyantspidsere, viskelæder og linealer mv. til skolebørn.

Kvaliteten af Faber-Castell's skriveredskaber er rigtig høj, hvilket gør Faber-Castell til én af de førende producenter i verden. Vores sortimentet består af tynde tusser, jumbo tusser og farveblyanter med ergonomisk greb, akvarel farver, farvekridt, sakse, pensler og farvelader, som giver børnene rig mulighed for at udfolde sig kreativt på papir.

Vil du vide endnu mere om Faber-Castell - så læs her >>

Vi udvider i efteråret 2018 med skoleartikler fra netop Faber-Castell. Vi forhandler også Faber Castell Grip 2001 blyanter og jumboblyanter med ergonomisk trekantet greb, viskelædere, blyantspidsere, passere, sakse, linealer og tegnetrekanter.

Faber-Castell har stort fokus på miljøet og derfor anvender de miljøvenlig vandlak på alle deres Grip blyanter. Faber-Castell Grip blyanter er produceret af ubehandlet certificeret FSC træ fra deres egne plantager. Ved at bruge træ fra egne plantager sikrer de sig, at der kun anvendes bæredygtigt træ i produktionen. Plantager bruges samtidig som reservater for truede dyr, som kan leve frit og trygt. Virksomheden er et af de eneste firmaer i verden som nedbryder mere CO2 end de udleder.

Faber-Castell er fuldt ud beviste om, at børn låner hinandens farveblyanter og ubehandlet træ suger fugt og bakterier til sig og vil derfor kunne være en potentiel smitte kilde blandt børnene. Derfor har de lakeret deres blyanter med vanlak og det er i hele blyantens længde, hvilket gør blyanten mest hygiejnisk.

Ud over at tænke på miljøet har Faber-Castell også fuldt fokus på børnene. Blyanterne er den samme blyant til både venstre- og højrehåndede. Dermed er der ingen risiko for at få en forkert blyant i hånden. Der er ingen udskæringer til fingergreb, da det i stedet for giver fleksibelt greb om blyanten, hvilket er vigtigt, da hver barnehånd er forskellig. Hvis du kigger godt på blyanterne og farveblyanterne så kan du se, at de har en ergonomisk trekantet form og deres patenterede Soft GRIP zoner giver et unikt godt greb på skriveredskabet.

Endnu en positiv ting ved Faber-Castell's produkter er, at de har lavet brudsikre stifter. De anvender fuldlimning af stiften inde i træet, hvilken beskytter stiften mod brud - også selv om den tabes på et hårdt underlag.

Så gå endelig på opdagelse i det store udvalg af tusser, farveblyanter og farvelader. Vi leverer inden for 1-3 hverdage med GLS eller du kan købe produkterne i vores butik i Hjerm v. Holstebro/Struer.
Leveringstid

Din ordre vil blive leveret inden for 1-3 hverdage.

Ring meget gerne på 21 43 13 27, hvis din ordre haster og skriv gerne en bemærkning på din bestilling. Så sørger vi for, at få ordren frem i køen.

Kundeservice

Vi ønsker at yde en god kundeservice og hvis du har spørgsmål eller forslag, så hold dig endelig ikke tilbage. Webshoppen er altid åben.

Åbningstider på telefonen:

Mandag - torsdag: Kl. 9:00-15:30
Fredag: Kl. 9:00-15:00

Legehimlen.dk  |  Villemoesvej 2  |  7560 Hjerm  |  E-mail: info@legehimlen.dk  |  Mobil: 21 43 13 27  |  Bankkonto: 7500-1465360  |  CVR 30612442