Ikke på lager

Leveringstid: 1-3 hverdage

Ever Earth - Puttekasse i træ med giftfri maling*

Specialpris 119,97 DKK
Pris: 199,95 DKK
  •  

    30 dages fuld returret

  •  

    Gaveindpakning kan tilvælges på varen

  •  

    Fri fragt over kr. 499,- til GLS Pakkeshop

Beskrivelse
Varenummer: 32582

Den klassiske puttekasse har fået et nyt pust fra Ever Earth. Puttekassen er udviklende og sjovt for et hvert barn. Kassen har huller i forskellige former og tilhørende dele, der kan puttes ind i kassen. Sjovt og udviklende legetøj, der udvikler og stimulerer barnets finmotorik og logiske sans.
Den perfekte gave til under juletræet og velegnet som dåbsgave. Trælegetøj i fineste kvalitet.
Kassen måler 13 x 13 x 13 cm og anbefales til børn fra 18 måneder og opefter.
Ever Earth har i mere end 39 år markeret sig som en legetøjsproducent, der tænker på miljøet når de laver legetøj. Al legetøjet er produceret af giftfrit materiale og bliver produceret med fokus på miljøet. Ever Earth tænker på miljøet, og deres mission er, at der også skal være en verden for dine børns børn at lege i.
Legetøjet er alt sammen skabt med barnets udvikling i fokus. Legetøjet er stimulerende og udviklende for barnets sanser. Det er alt sammen blevet testet grundigt inden det når dine børns hænder. Ever Earth er således dit kvalitetsstempel.
At Ever Earth tænker på miljøet og fremtidens børn kan der ikke være nogen tvivl om. Firmaet er den eneste legetøjsproducent, der ejer sine egne træ-plantager. Ever Earth er selvforsynende, og for hvert træ der fældes for at producere legetøj plantes der et nyt.

Specifikationer

Yderligere information

Leveringstid1-3 hverdage