Ever Earth - Byggeklodser i træ - 50 stk. - trælegetøj fra 2 år*

229,95  DKK
Ikke på lager
1-3 hverdage
Varenummer
32569

Lad dit barn slippe sine kreative evner løs med dette sæt af byggeklodser fra Ever Earth. Sættet indeholder 50 byggeklodser i træ, der lader barnet bygge sine helt egne konstruktioner direkte fra fantasien. Klodserne er lette at stable op i et hav af kombinationer, og vil uden tvivl gøre lykke hos ethvert barn.
Klodserne er i forskellige former: firkanter, runde, buer og trekanter, der er ingen grænse for de mulige konstruktioner.
Giftfri maing. FSC certificeret træ.
Sættet anbefales til børn fra 2 år og opefter.
Den perfekte gave til under juletræet og velegnet som dåbsgave. Trælegetøj i fineste kvalitet.
Ever Earth har i mere end 39 år markeret sig som en legetøjsproducent, der tænker på miljøet når de laver legetøj. Al legetøjet er produceret af giftfrit materiale og bliver produceret med fokus på miljøet. Ever Earth tænker på miljøet, og deres mission er, at der også skal være en verden for dine børns børn at lege i.
Legetøjet er alt sammen skabt med barnets udvikling i fokus. Legetøjet er stimulerende og udviklende for barnets sanser. Det er alt sammen blevet testet grundigt inden det når dine børns hænder. Ever Earth er således dit kvalitetsstempel.
At Ever Earth tænker på miljøet og fremtidens børn kan der ikke være nogen tvivl om. Firmaet er den eneste legetøjsproducent, der ejer sine egne træ-plantager. Ever Earth er selvforsynende, og for hvert træ der fældes for at producere legetøj plantes der et nyt.

Specifikationer
Leveringstid1-3 hverdage