Levering: 1-3 hverdage
Fri fragt over kr. 489,- til GLS Pakkeshop
Kundeklub - Optjen 5% i bonus
EGG Helmet
KØN
22 stk
28 stk
ALDER
14 stk
15 stk
28 stk
30 stk
29 stk
16 stk
15 stk
PRIS
3 stk
1 stk
24 stk
2 stk

EGG Helmet

Her på siden finder du den nyeste og forbedret version af EGG Helmet til børn samt de mange smarte skins og add-ons til hjelmene. EGG Helmet version 2 er lavet i en smart sort/mørkegrå farve. EGG cykelhjelmen kan bruges af børn og voksne såfremt hovedomkredsen passer. EGG hjelmen fås pt. i størrelse S (48-52 cm) og M (52-56 cm).

Hjelmen er stort set umulig at ødelægge, da den nye version har fået en forbedret yderskal, som er lavet af Polycarbonat. Det er det stærkeste materiale, som findes på markedet, når det gælder hjelme. NASA anvender bl.a. materialet til visir i astronaut-hjelme samt til skudsikre vinduer.

Læs mere om EGG Helmet her >>

EGG hjelmen er en multisport hjelm, som kan bruges til cykel, rampe, rulleskøjter, skateboard, ski, snowboard, surfing, kite boarding og wake boarding. Hjelmet kan derfor bruges til mange sportsgrene og dækker alle behov året rundt.

Hjelmen er lavet i samarbejde med et traumecenter i Holland og det er grunden til, at den er udformet som den er, hvor den bl.a. beskytter øre-regionen.

Inden i EGG cykelhjelmen er det tidligere pumpesystem erstattet med et fleksibelt rødt pudesystem, som kaldes Softnet. Puderne har en svedtransporterende egenskab. Til hver hjelm medfølger der to sæt puder, som kan kombineres for optimal pasform.

Størstedelen af hjelme på markedet har en inderhjelm, som er lavet af materialet EPS (flamingo), men her har EGG valgt at bruge EPP (memory foam) i stedet for. Det er stærkere, mere fleksibelt og har en meget bedre evne til at absorbere eventuelle stød. EGG Helmet version 2 er udover den forbedret sikkerhed også blevet 20% lettere end den første version.

Har du tidligere købs Skins til EGG hjelmet version 1, så passer de samme skins stadig version 2 EGG hjelmen.
Leveringstid

Din ordre vil blive leveret inden for 1-3 hverdage.

Ring meget gerne på 21 43 13 27, hvis din ordre haster og skriv gerne en bemærkning på din bestilling. Så sørger vi for, at få ordren frem i køen.

Kundeservice

Vi ønsker at yde en god kundeservice og hvis du har spørgsmål eller forslag, så hold dig endelig ikke tilbage. Webshoppen er altid åben.

Åbningstider på telefonen:

Mandag - torsdag: Kl. 9:00-15:30
Fredag: Kl. 9:00-15:00

Legehimlen.dk  |  Villemoesvej 2  |  7560 Hjerm  |  E-mail: info@legehimlen.dk  |  Mobil: 21 43 13 27  |  Bankkonto: 7500-1465360  |  CVR 30612442