Levering: 1-3 hverdage
Fri fragt over kr. 489,- til GLS Pakkeshop
Kundeklub - Optjen 5% i bonus
Dinosaurer
KATEGORI
3 stk
9 stk
26 stk
PRIS
2 stk
5 stk
9 stk
10 stk
ALDER
5 stk
5 stk
9 stk
21 stk
16 stk
15 stk
10 stk
KØN
26 stk
18 stk
Mærker
1 stk
10 stk

Dinosaurer

Mange børn og voksne er fascineret af dinosaurer, selv om det er millioner af år siden de uddøde. Men de flotte store, som små dinosaurer er spændende på grund af den måde de ser ud og den måde de levede på.
Vi har her på denne side samlet alle vores flotte dinosaurer ting, som du kan gå på opdagelse i. Der er noget for enhver smag lige fra udklædning til puslespil og malebøger.


Læs mere om vores dinosaurer udvalg her >>

Vil du gerne være en farlig eller sød dinosaurer, så se vores flotte og fantastiske dinosaur udklædninger fra Janod og Travis Design.
Er dit barn bare vild med dinosaurer, så har vi en flot serie fra T-Rex World, her er alt hvad dit barn skal bruge i børnehaven eller skolen. Se vores flotte madkasse og drikkedunk, lige til at have med i tasken. Vi har også blyanter, viskelæder, blyantspidser og nøgleringe til for eksempel tasken eller ekstra nøglen. Skulle uheldet være ude og barnet falder og slår sig i skolegården eller på fliserne, så har vi også dinosaur plaster til at på såret.Og skal dit barn være sej, så se vores flotte udvalg af tatoveringer fra T-Rex World og AM Leg.
Er dit barn mere til at tegne eller samle puslespil, så har vi et stort udvalg af malebøger fra Melissa & Doug og Mandalas. Eller se vores spændende kreative lav-selv mosaik billeder fra Sticky Mosaik. Der er også en flot magnetbog med dinosaurer fra Janod eller funmais dinosaur sæt fra SES til de kreative børn og voksne. Er dit barn til puslespil, har vi mange flotte almindelige puslespil og 3D puslespil fra T-Rex World og Melissa & Doug.
Drømmer dit barn om at blive arkæolog, så er her chancen for at prøve det med vores spændende og udfordrende udgravningssæt fra T-Rex World. Find dinosaurer og find ud af hvad det er for en.
Er dit barn bare dinosaur fan, hvad så med at lave et dinosaur værelse til ham eller hende. Se de flotte selvlysende dinosaurer til at sætte på væggen eller vores flotte wallstickers med dinosaurer fra T-Rex World og RoomMates. Som prikken over i’et, har vi verdens dejligst plys dinosaur på hele 81 cm  i flotte farver, som indbyder til krammere og leg.
Leveringstid

Din ordre vil blive leveret inden for 1-3 hverdage.

Ring meget gerne på 21 43 13 27, hvis din ordre haster og skriv gerne en bemærkning på din bestilling. Så sørger vi for, at få ordren frem i køen.

Kundeservice

Vi ønsker at yde en god kundeservice og hvis du har spørgsmål eller forslag, så hold dig endelig ikke tilbage. Webshoppen er altid åben.

Åbningstider på telefonen:

Mandag - torsdag: Kl. 9:00-15:30
Fredag: Kl. 9:00-15:00

Legehimlen.dk  |  Villemoesvej 2  |  7560 Hjerm  |  E-mail: info@legehimlen.dk  |  Mobil: 21 43 13 27  |  Bankkonto: 7500-1465360  |  CVR 30612442