Ikke på lager

Leveringstid: 1-3 hverdage

Cykelhjelm EGG Helmet i hvid limited edition - Str. S

Specialpris 219,98 DKK
Pris: 549,95 DKK
  •  

    30 dages fuld returret

  •  

    Gaveindpakning kan tilvælges på varen

  •  

    Fri fragt over kr. 499,- til GLS Pakkeshop

Beskrivelse
Varenummer: EGG12031-1

Super sej multisport hjelm til drenge og piger fra EGG Helmet. Den er nu også kommet i hvid limited edition. Denne hjelm er størrelse S og passer til børn med en hovedstørrelse på 48-52. Hjelmen er godkendt til sport såsom cykel, rampe, rulleskøjter, skateboard, ski, snowboard og vandski sport. Hjelmet kan dermed dække barnets behov året rundt.
EGG hjelmen købes som en rå hjelm i en hvid farve og hvis barnet så ønsker det, så kan der tilkøbes forskellige skins som er specialdesignede hjelmovertræk og add-ons tilbehør såsom hanekam, horn og prinsessekrone.
Denne smarte multisport hjelm fra EGG er designet i samarbejde med et hollandsk traumecenter, hvor udformningen af hjelmen er lavet til at beskytte øre- og nakkeregionen. Hageremmen fastgøres i siden og den kan åbnes ved et enkelt tryk på siden af hjelmen.
EGG hjelmen version 2 som er udkommet i august 2015 er blevet lavet i en ny og forbedret ydreskal, som er lavet af Polycarbonat. Materialet er det stærkeste på markedet inden for hjelme. NASA anvender materialet til visiret i deres astronaut-hjelme og det bruges også i skudsikre vinduer. Inderhjelmen er lavet af materialet EPP (memory foam), hvor mange andre hjelme på markedet er lavet af EPS (flamingo). EPP materialet er stærkere og mere fleksibelt og det har en bedre evne til at absorbere stød.
Den nye EGG hjelm er blevet 20% lettere og det gamle pumpesystem er blevet erstattet med et fleksibelt pudesystem, som kaldes Softnet. Materialet er svedtransporterende. Til hver cykelhjelm kommer der to sæt puder, som kan kombineres for optimal pasform.
Hjelmen bør ikke anvendes til børn, når de skal klatre eller andre aktiviteter, hvor der er risiko for kvælning eller hængning, hvis barnet nu skulle være så uheldig at sidde fast med hjelmen.

Specifikationer

Yderligere information

Leveringstid1-3 hverdage