Levering: 1-3 hverdage
Fri fragt over kr. 489,- til GLS Pakkeshop
Kundeklub - Optjen 5% i bonus
Bygge og værktøj
KATEGORI
7 stk
36 stk
PRIS
3 stk
1 stk
5 stk
8 stk
13 stk
11 stk
ALDER
10 stk
31 stk
29 stk
21 stk
15 stk
KØN
36 stk
25 stk
Mærker
2 stk
2 stk
1 stk
6 stk
3 stk
1 stk
2 stk

Bygge og værktøj

Her på siden har vi samlet et bredt udvalg af vores byg-selv legetøj og forskelligt værktøj, som ligner det de voksne bruger.

Når et barn selv bygger noget eller får hjælp af en voksen, er det med til at udvikle barnets kunnen. Det træner barnets koncentration, iagttagelsesevne, kreativitet, fantasi, finmotorik, hånd- og øje koordination og logisk tænkning, og de træner deres hukommelse. De fleste af vores byggesæt kommer med en vejledning på de ting man kan bygge, men når barnet først kommer i gang, vil der oftest opstå idéer ud af barnets fantasi, og barnet kan bruge timer på at konstruere egne kreationer.

Læs mere om vores udvalg af byggesæt her >>

Vi har et stort udvalg af byggesæt fra Baufix, hvor børnene kan bygge alt fra racerbiler til både med skruer og brædder i træ. Vi har  byggesæt fra SmartMax, hvor der bygges med magneter. Det magnetiske legetøj henvender sig både til piger og drenge.

Ethvert barn kan lide at bygge tårne, høje bygninger og kuglebaner. Her har kan vi klart anbefale vores flotte træklodser og kuglebaner i træ fra HABA og EverEarth.

Har du en lille håndværker, som drømmer om at blive tømrer eller mekaniker, så har vi et stort udvalg i værktøj og tilbehør, som absolut matcher de voksnes værktøj. Vi har har alt lige fra arbejdsbænke, servicevogne, værktøjskasser til værktøj og handsker. Se vores store udvalg i værktøj m.m. som består af mærker som SES, Corvus, Janod, Moulin Roty og Melissa & Doug.

Vi har også LEGO i vores sortiment, og vi kan tilbyde et bredt udvalg af de verdenskendte LEGO produkter såsom LEGO Duplo, LEGO Junior, LEGO Classic, LEGO Friends, LEGO City, LEGO Chima, LEGO Ninjago, LEGO Disney m.m. Her udfordres børnene kreativitet, finmotorik, logisk tænkning og koncentration gennem leg med klodserne som kan bygges om og om igen.

Leveringstid

Din ordre vil blive leveret inden for 1-3 hverdage.

Ring meget gerne på 21 43 13 27, hvis din ordre haster og skriv gerne en bemærkning på din bestilling. Så sørger vi for, at få ordren frem i køen.

Kundeservice

Vi ønsker at yde en god kundeservice og hvis du har spørgsmål eller forslag, så hold dig endelig ikke tilbage. Webshoppen er altid åben.

Åbningstider på telefonen:

Mandag - torsdag: Kl. 9:00-15:30
Fredag: Kl. 9:00-15:00

Legehimlen.dk  |  Villemoesvej 2  |  7560 Hjerm  |  E-mail: info@legehimlen.dk  |  Mobil: 21 43 13 27  |  Bankkonto: 7500-1465360  |  CVR 30612442