Levering: 1-3 hverdage
Fri fragt over kr. 489,- til GLS Pakkeshop
Kundeklub - Optjen 5% i bonus

Åbningstider Butik

Tilmelding til butikkens nyhedsbrev i Hjerm

Kunne du tænke dig at modtage specielle tilbud, som KUN gælder i vores butik I hjerm, så er det med at tilmelde sig dette nyhedsbrev. Tilmeld dig nyhedsbrevet her >> http://eepurl.com/dG7naf

Du vil også modtage tilbud, som gælder på både webshoppen og i butikken, da der altid er mulighed for at bestille online og afhente i butikken.

Du vil også få besked om nyheder, som lander i butikken, arrangementer osv.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i vores butik i Hjerm, som ligger lige imellem Holstebro og Struer.

Kærlig hilsen

Tanja, Legehimlen.dk.


Åbningstider i butikken

Butikkens åbningstider kan ses nedenfor. Jeg skriver på denne side såfremt der er ændringer i de normale åbningstider.

Da jeg har termin d. 6. december kan vi desværre godt komme ud for, at jeg er blevet nødt til at tage på sygehuset og butikken så er lukket uden jeg har fået skrevet det ind på siden. Jeg håber på din forståelse og håber du har lyst til at komme forbi butikken en anden dag eller bestille online på webshoppen.

Vores åbningstider er:

Mandag - Kl. 10:00-16:00

Tirsdag - Lukket om tirsdagen

Onsdag - kl. 10:00-16:00

Torsdag - Lukket om torsdagen

Fredag  - Kl. 10:00-15:00 - Holder lukket fredag d. 23. november da der er Black Friday. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til alle Black Friday tilbuddene, som kun gælder på webshoppen pga. den nærtstående fødsel.

Lørdag  - Åben den første lørdag i hver måned med mindre andet er aftalt på forhånd på tlf. 21 43 13 27.

Ring evt. på 21 43 13 27 og aftal en anden åbningstid, hvis du ikke kan en hverdag eller først kan efter kl. 17 på en hverdag. Så kan vi nok finde en løsning.

Sortiment i butikken

Kig meget gerne ud forbi vores butik i Hjerm på Villemoesvej 2, 7560 Hjerm og bliv inspireret af vores mærker inden for legetøj, børnetøj og interiør, som du ikke finder i alle andre legetøjsbutikker.

Vores butik ligger helt ud til hovedvejen imellem Holstebro og Struer og du kan se vores Legehimlen.dk skilt, når du drejer ind mod Hjerm.

I vores butik forhandler vi ud over en masse lækkert legetøj også børnetøj fra mærker som Small rags, En Fant, Müsli, Papfar, Danefæ, DYR, LEGO Wear, Mikk-Line, Melton og Bundgaard.

Vi forhandler også et stort udvalg af de dansk designet Kay Bojesen træfigurer.
Leveringstid

Din ordre vil blive leveret inden for 1-3 hverdage.

Ring meget gerne på 21 43 13 27, hvis din ordre haster og skriv gerne en bemærkning på din bestilling. Så sørger vi for, at få ordren frem i køen.

Kundeservice

Vi ønsker at yde en god kundeservice og hvis du har spørgsmål eller forslag, så hold dig endelig ikke tilbage. Webshoppen er altid åben.

Åbningstider på telefonen:

Mandag - torsdag: Kl. 9:00-15:30
Fredag: Kl. 9:00-15:00

Legehimlen.dk  |  Villemoesvej 2  |  7560 Hjerm  |  E-mail: info@legehimlen.dk  |  Mobil: 21 43 13 27  |  Bankkonto: 7500-1465360  |  CVR 30612442