Ikke på lager

Leveringstid: 1-3 hverdage

Bright Starts Aktivitetstæppe med klaver og tromme, 4-i-1

600,00 DKK
  •  

    30 dages fuld returret

  •  

    Gaveindpakning kan tilvælges på varen

  •  

    Fri fragt over kr. 499,- til GLS Pakkeshop

Beskrivelse
Varenummer: BS-12612

Spark tingene op til et helt nyt niveau med 4-i-1 Groovin' Kicks Piano & Drum aktivitetsstativ og -tæppe fra Bright Starts!

Med blot et enkelt tryk fra babys tæer starter over 80 sange, lyde og sætninger til leg og opdagelse i massevis. Spil i takt med babys fødder på de medfølgende tangenter og trommesættet, og se, hvordan det spiller sammen med lysshowet.

Overbygningen med to legetøjsstænger og 5 styk legetøj giver så meget for baby at lege med og udforske. Tag klaveret og trommelegetøjet af, når du er på farten for sjov, der aldrig slutter! Dette musikalske aktivitetstæppe vokser med dit spædbarn, for der er fire måder, hvorpå man kan trykke på PLAY: ’lig og leg’, ’lig på maven’, ’sid og leg’ eller ’tag med på farten’.

Klaver- og trommesættet kan også drejes til en flad bordpladeposition og så kan barnet sidde på gulvet og spille musik. På forskellige alderstrin og niveauer vil din baby elske at høre nye ord på 3 sprog og lytte til mere end 20 minutters musik.

Tjek alle vores tropisk cool, aftagelige legetøj som solspejl, plys-papegøje, rangle, bladlegetøj og billedkort med dyr. Du bliver aldrig træt af at se din baby øve nye færdigheder, fra fantasifuldt spil til sanseudvikling og alt det, der ligger derimellem. Klar, parat, spark til det, baby!

 

Alder: Fra 0-60 måneder

 

Mål: H45 x B68 x L86 cm.

 

Skal bruge 3 stk. AA batterier. Medfølger ikke.

Materiale:Polyester og plastik

Vaskeanvisning: Madressen tåler vaskemaskine.

 

 

Specifikationer

Yderligere information

Leveringstid1-3 hverdage
MærkeBright Start