Levering: 1-3 hverdage
Fri fragt over kr. 489,- til GLS Pakkeshop
Kundeklub - Optjen 5% i bonus
Bloco
KØN
1 stk
1 stk
ALDER
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
PRIS
1 stk

Bloco

Bloco er et nyt mærke her i Danmark. Det kommer oprindeligt fra Canada og er blevet udviklet af Natalie Barcelo i 2004.
Hvad er Bloco? Bloco er et nyt patenteret bygge og konstruktions legetøj. De meget fast formet  skum stykker og unikt designet plastik stik kan sammenkobles , stables og roteres i enhver vinkel, så børnene kan bygge de mest utrolige, søde og fascinerende figurer og ting. De kan leges med eller dekorere reolen på børneværelset. Ikke to stykker i en kasse er ens , men de kan blandes og matches sammen i uendelige måder af konfigurationer eller endda med stykker fra andre Bloco modeller .

Varenummer: 2330441
Før DKK 299,95
DKK 119,98
  

Spar DKK 179,97
Læs mere

Lær mere om Bloco her >>

Mærket er siden 2004 blevet en stor succes i USA og Canada, men bliver solgt over hele verden.

Byggesættene består af række plader af skum og en masse små plastik dele, samt en brugsvejledning. På skum pladerne er der fortrykt en masse delelementer, som barnet eller den voksne skal trykke ud og sætte sammen med plastikdelene. Tilsammen giver skum og plastikdele mulighed for at få skabt figurer og dyr i 3D.

Ideen bag Bloco er at barnet kan fremstille flotte 3D figurer og dyr ved hjælp af skum- og plastikdelene. Men også at dit barn kan bruge sin fantasi og bygge sine helt egne modeller. På Blocos hjemmeside kan man få mere inspiration til byggeriet. Her vises modeller som børn selv har bygget, www.blocotoys.com.

Bloco er har 4 forskellige serier. Der er en serie med dinosaurer, en ”build-a-friend” serie, en serie med vilde dyr og  en serie med drager. Ikke to dele i en æske med Bloco er ens, og alle dele kan bruges på kryds og tværs af hinanden – også på kryds og tværs af modeller. Bloco er vejledende for børn over fire år på grund af de mange små dele.

Leveringstid

Din ordre vil blive leveret inden for 1-3 hverdage.

Ring meget gerne på 21 43 13 27, hvis din ordre haster og skriv gerne en bemærkning på din bestilling. Så sørger vi for, at få ordren frem i køen.

Kundeservice

Vi ønsker at yde en god kundeservice og hvis du har spørgsmål eller forslag, så hold dig endelig ikke tilbage. Webshoppen er altid åben.

Åbningstider på telefonen:

Mandag - torsdag: Kl. 9:00-15:30
Fredag: Kl. 9:00-15:00

Legehimlen.dk  |  Villemoesvej 2  |  7560 Hjerm  |  E-mail: info@legehimlen.dk  |  Mobil: 21 43 13 27  |  Bankkonto: 7500-1465360  |  CVR 30612442