Bitzee

Bitzee - Interactive Pet

379,00  DKK
Ikke på lager
1-3 hverdage
Varenummer
6067790

Husker du Tamagotchi? - Dette er en sjovere, mere moderne og mere avanceret version af Tamagotchi, kaldet Bitzee. Bitzee-familien består af 15 forskellige dyr - og bare rolig, man skal ikke købe og samle 15 forskellige Bitzeer! Du kan nøjes med den ene. 

De 15 dyr er inddelt i 3 grupper. Der er flest dyr i den almindelige kategori. Men man kan også få dyr fra den sjældne og den legendariske gruppe. Men man skal "optjene" dem ved at passe sine dyr godt og opfylde dens behov.

Når du åbner din Bitzee, finder du ud af hvilket dyr du har fået. Dyret starter i baby-stadiet, bliver derefter voksen og ender ud med at blive en Super-Bitzee.

Ved at fodre den, lege med den, ae den, tørre bæ op efter den m.v., så fylder du efterhånden dens kærlighedsbarometer, som gør at den udvikler sig. Når Bitzee er blevet til en Super-Bitzee, så vil den belønne dig med et spil og en godbid. Alle 15 dyr har et unikt spil og du lokker nye dyr til med godbidderne.

Udfylder du ikke Bitzeen's behov, så kommer der et stort rødt udråbstegn over den. Bliver behovene ignoreret for mange gange, så løber dyret væk. Den kan dog altid lokkes tilbage med sin yndlingsgodbid. 

Du kan se og få et overblik over de forskellige dyr og hvordan Bitzeen skal passes og plejes i rækken af billeder.

Vær OBS på at spillet indeholder blinkende lys!

Alder: 5 år+

Anvender 3x AA-batterier - de er inkl. 

Specifikationer
MærkeBitzee
Leveringstid1-3 hverdage