Balancesti River fra GONGE

439,95  DKK
Ikke på lager
1-3 hverdage
Varenummer
A94001-G2123

Balancestien River består af flotte trædeplader, som man kan sætte sammen i forskellige former. Det kunne f.eks. være en sti, en slange eller en halvcirkel.
Når banen er bygget, så skal barnet nu træde på pladerne uden at miste balancen. Modulerne kan også placeres således, at der er afstand imellem dem, så barnet nu har forhindringer undervejs.
Du kan med fordel benytte andre balance produkter fra Gonge for at skabe den ultimative og varierende balancebane for børnene.
Balance stien er fantastik motorik legetøj, som er med til at udvikle barnets balance og grov motorik, hvilket også styrker koncentrationen.
Sættet indeholder 6 store plader og 1 lille element, som er lavet i noget kraftig hård plast og med skridsikker bund, så de ikke glider på gulvet.
Kan bruges af børn i stort set alle aldre fra 2 år. Flere sæt kan med fordel sættes sammen for at bygge større baner.
Når balance stien skal pakkes sammen kan trædepladerne nemt sættes oven på hinanden, så de fylder minimalt. Opbevar dem evt. i kassen.
Alder: 2-8 år.
<iframe width="280" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/SnvbcEVDaPQ" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Specifikationer
Leveringstid1-3 hverdage