Ailefo

Ailefo Økologisk modellervoks, stor bøtte - Brun

119,00 DKK
Ikke på lager
1-3 hverdage
Varenummer
5713414010231

Her får du den økologiske modellervoks fra danske Ailefo i farven brun. Bøtten er på hele 540g, så der skulle være rig mulighed for at lave massevis af fine figurer. 

Ailefo økologisk modellervoks er kun produceret på levnedsmiddelgodkendte økologiske råvarer. Modellervoksen er allergivenlig og den indeholder ingen parfume eller parabener. Indfarvning sker med planteolie-udtræk fra bla. græs, alger, svampe og grøntsager. De konserveringsmidler, som bliver anvendt, er alle milde, fødevaregodkendte og godkendt til brug i økologisk kosmetik. Produkterne er A-mærket - det er din garanti for at produkterne lever op til alle regler og dansk lovgivning for produkter på dette område. Ydermere opfylder endnu strammere regulering indenfor områder som f.eks. tungmetaller, allergifremkalende- og hormonforstyrrende stoffer.

De økologiske planteolier, som bliver anvendt i modellervoksen, er særligt udvalgt. De gør modellervoksen ekstra blød, så selv børnenes små hænder nemt kan ælte og forme modellervoksen. Olierne giver desuden også barnets hænder ekstra pleje og omsorg under leg. Derudover er modellervoksen ikke farlig for børn, skulle det komme i munden - Men det smager som bonusinfo ikke særlig godt. 

Kombiner evt. købet af modellervoks med det sjove innovative spil Charades - form og gæt, også fra Ailefo. 

Modellervoksen har en holdbarhed på 1,5 år fra produktionsdato. 

Fra 2 år.

 

Specifikationer
Leveringstid1-3 hverdage
MærkeAilefo