Ikke på lager

Leveringstid: 1-3 hverdage

Ailefo Økologisk Modellervoks, Skovfarver 5 stk. - Lille rør

148,00 DKK
  •  

    30 dages fuld returret

  •  

    Gaveindpakning kan tilvælges på varen

  •  

    Fri fragt over kr. 499,- til GLS Pakkeshop

Beskrivelse
Varenummer: 5713414010125

Økologisk modellervoks med 5 skovfarver. Det lille rør indeholder 5 bøtter á hver 100 gram.

Farverne er: Mørk grøn, lilla, orange, brun og lys grøn.

Hver enkelt bøtte med de lækre bløde modellervoks bliver stemplet med et sødt motiv.

 

Ailefo økologisk modellervoks er kun produceret på levnedsmiddelgodkendte økologiske råvarer. Modellervoksen er allergivenlig og den indeholder ikke parfume og parabener. Indfarvning sker med planteolie-udtræk fra bla. græs, alger, svampe og grøntsager. De konserveringsmidler, som bliver anvendt, er alle milde, fødevaregodkendte og godkendt til brug i økologisk kosmetik. Produkterne er A-mærket -  din garanti for at produkterne lever op til alle regler og dansk lovgivning for produkter på dette område. Ydermere opfylder endnu strammere regulering indenfor områder som f.eks. tungmetaller, allergifremkalende- og hormonforstyrrende stoffer.

De økologiske planteolier, som bliver anvendt i modellervoksen, er særligt udvalgt. De gør modellervoksen ekstra blød, så selv børnenes små hænder nemt kan ælte og forme modellervoksen. Olierne giver desuden også barnets hænder ekstra pleje og omsorg under leg.

Modellervoksen kommer i et paprør, som er lavet af 100% genbrugspapir og etiketten på paprøret er påsat med vandbaseret lim. Plastikbøtterne til modellervoksen er lavet af PP plast, som er nemt at genanvende. Det er værd at vide, at plastikbøtterne rent faktisk kan bruges til opbevaring eller andre småting i din dagligdag. Brug dem til madpakken, opbevaring af perler eller andre småting. Bøtterne tåler opvaskemaskine, fryser og mikrobølgeovn. Så inden du smider dem ud, så tænk på om du kan bruge dem til noget andet derhjemme.

 

Alder: Fra 2 år.

Specifikationer

Yderligere information

Leveringstid1-3 hverdage
MærkeAilefo